Miljonair Casey Neistat mag na te snel rijden voorlopig even helemaal niet meer rijden
Casey Neistat, de jonge zakenman werd onlangs in de kraag gevat toen hij het snelheidslimiet dik aan het overschrijden was in zijn Rolls Royce Wraith. Casey Neistat is de bekende supercar fanaat die in deze wereld miljonair is geworden. Hij mag echter helaas nu 12 maanden lang niet meer actief deelnemen in deze passie.
Wel mag Casey Neistat blijven doen waar hij zijn meeste bekendheid en populariteit mee genereert. Hij mag op internet blijven opscheppen over zijn enorme verzameling super auto’s, hoewel hij er dus voorlopig niet mee mag rijden. Casey Neistat werd naast het overschrijden van het snelheidslimiet ook ervan beschuldigd onvoldoende op te letten in het verkeer en nalatig te zijn in de wettelijke procedure die erop volgde.

Het is niet de eerste keer dat Casey Neistat controverse heeft veroorzaakt met zijn rijgedrag. Op de weg schijnt hij wel vaker de neiging te hebben om iets te gepassioneerd gebruik te maken van zijn auto’s. Onlangs liet Casey Neistat zien dat hijzelf ook niet afschrikt van juridische stappen ondernemen tegen anderen. Conor McGregor heeft de pech te zijn aangeklaagd voor Casey Neistat, vanwege het staan op een auto die van Casey Neistat is gehuurd en dus niet van hemzelf is.

Ook vertelde Casey Neistat in een vlog op youtube hoe pas zijn autogordel zijn leven heeft gered van een ongeluk, waarbij een andere auto op hem is ingeramd. Hoewel Casey Neistat niet graag in wil gaan op de 12 maanden durende ban op het autorijden, wilde hij wel duidelijk maken dat dit ongeluk niet door hem is veroorzaakt, maar door de onoplettendheid van de andere bestuurder. Hij is in ieder geval opgelucht dat hij, naar eigen zeggen, op het nippertje aan de dood is ontsnapt en daarmee de gelegenheid krijgt nog lang zijn hobby te mogen blijven beoefenen.

Wilt u in de toekomst nog meer ontvangen? Hier kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Uw naam

Uw E-mail