Raluca a parcurs drumul de la fiica cu un părinte celebru (Doru Laurian, senator PSD) și până la cel de vedetă și jurat TV trecând și prin meserii ceva mai “umane”. Starul postului de televiziune Kanal D nu a fost dintotdeauna atât de cunoscută, în istoricul acesteia regăsindu-se perioade în care a lucrat fie ca profesoară de limba engleză, fie ca trader în cadrul unei companii care avea ca obiect de activitate comercializarea și distribuirea de produse pe bază de petrol.

Profesoară de limba engleză pentru 3 luni!

Fashion-icon pe plaiurile dambovitene, Raluca (43 de ani) este populară datorită dezinvolturii sale și a faptului că îi place să spună lucrurilor pe nume. Inteligența sa proverbială este rezultatul unei pregătiri de lungă durata (absolventă a Facultății de Litere, dar și a ASE-ului din București). Astăzi, vedeta emisiunii “Bravo, ai stil!” recunoaște că perioada petrecută în calitate de cadru didactic la liceul “Mihai Viteazul” i-a permis să-și exercite cunoștințele dobândite pe băncile facultății. Aceasta a predat timp de 3 luni în cadrul acestui liceu, având un post la catedra de limba engleză (pentru clasele a IX-a și a XII-a). Ceea ce nu s-a aflat, încă, este dacă Raluca a fost sau nu o profesoară exigentă!

Fashion-ul este pasiunea vieții sale!

Pasiunea pentru lumea modei și-a descoperit-o încă de mică, dar și-a cultivat-o abia după ce a reușit să slăbească uimitor. În cadrul emisiunii de la postul Kanal D, aceasta are ocazia de a face ceea ce simte că se pricepe mai bine. Și trebuie să recunoaștem că această postură o prinde foarte bine, ceea ce înseamnă că, în sfârșit, și-a găsit vocația. Dacă deja știm cum arăta în ipostaza de jurat de modă și ne putem imagina cum arăta ca “profă de engleză”,  dar, oare cum era Raluca atunci când era trader de produse petroliere?

Aboneaza-te acum pentru a primi buletinul nostru de zi cu zi!

Nume

Email